Stralende Koningsdag in Boerdonk

2 mei 2022

indelijk, het mocht weer…Koningsdag als ‘vanouds’! Speciaal voor de Boerdonkse kinderen van 0 jaar t/m groep 8 organiseerde Stichting Algemeen Boerdonks Belang een gezellig ochtendprogramma. Deze bijzondere dag werd om 9 uur geopend, met enkele speciale gasten. Zo was de burgemeester Kees van Rooij van de partij, evenals John Biemans die op 26 april jl. een Koninklijke onderscheiding had ontvangen. Ook waren oud-gedecoreerden uit Boerdonk massaal op de uitnodiging ingegaan, om de feestelijke dag mee te openen. De dag startte met de enige echte Boerdonkse Rollende Oranje Parade. Veel kinderen hadden weer flink hun best gedaan om hun fiets prachtig te versieren. Na de prijsuitreiking voor de mooiste, grappigste en origineelste versiering, werd gestart met allerlei activiteiten. Speciaal voor de niet-schoolgaande kinderen stond de Winnie de Pooh-grabbelton klaar, evenals een hoek om te tekenen, kleuren en bellenblazen. Kinderen van groep 0, 1 en 2 mochten met de huifkar naar de bossen, waar zij zich heerlijk konden vermaken. Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 was een fantastisch spellencircuit uitgezet op ’t Weike voor gemeenschapshuis Den Hazenpot. De ochtend werd afgesloten met een optreden van Clown ‘Ronnie Ballonnie’, waar de kinderen smakelijk om konden lachen. Alle kinderen zijn tot slot met een mooie prijs naar huis gegaan. Door de bezoekers werd onder het genot van een hapje en drankje flink gebuurt en genoten van de gezelligheid en een lekker zonnetje. Koningsdag in Boerdonk is weer geslaagd, op naar volgend jaar!  

Traditiegetrouw wordt tijdens deze dag tevens bekend gemaakt waar het jaarlijkse pretparkuitstapje in september naartoe gaat, namelijk Toverland! 

Speciaal voor gemeenschapshuis Den Hazenpot en alle vrijwilligers: bedankt voor de gastvrijheid, mede dankzij jullie hebben we er een mooie ochtend van kunnen maken! 

Last modified: 11 mei 2022

Comments are closed.