Fight cancer night: de partijen zijn bekend

11 mei 2022

De partijen zijn bekend! Op zondag 8 mei werden onder het toeziend oog van familie en vrienden de wedstrijden bekend gemaakt.

Hoeveel wedstrijden?

De 4e editie van de Fight Cancer Night vindt plaats op zaterdag 3 september a.s. in Boerdonk. Dit evenement waarbij ondernemers of afvaardigingen van bedrijven het tegen elkaar gaan opnemen in de ring om zoveel mogelijk geld op te halen voor het gevecht tegen kanker zal, in de open lucht plaatsvinden in Boerdonk.

Maar liefst 16 sportievelingen doen hier aan mee en zijn al enkele maanden aan het trainen om het kickboksen onder de knie te krijgen. Die avond vinden er dus 8 gevechten plaats in een echte boksring.

De spanning neemt toe.

Afgelopen zondag kregen de boksers nog een lekkere afbeultraining van een heuse “drill instructor” van het korps commandotroepen. Een heerlijke training met een gezamenlijke “zwemoefening” aan het einde. Na afloop verzamelden ze zich in het Hart van Bourdonck. Daar werd de spanning opgebouwd en na een bemoedigend openingswoord van de organisatie werden de gevechten bekend gemaakt.

Door korte promofilms werden onder luid applaus van de boksers de tegenstanders onthuld. Tegelijkertijd flitsten namen als “The Bull”, “El Pintor”, “The Unexpected Woman” etc. door de ruimte. Sommige gevechten waren een grotere verrassing dan anderen maar uiteindelijk kreeg iedereen weer een lekkere kick om nog enthousiaster te gaan trainen.

Start Kaartverkoop

Tegelijkertijd is de kaartverkoop inmiddels gestart. Vanaf heden is het mogelijk om bij de boksers een ticket te kopen om aanwezig te zijn bij de grote finale op zaterdag 3 september. Dit belooft ook een gigantisch spektakel te worden met letterlijk alles er op en eraan. Ophitsende opkomstmuziek, een lichtspektakel ondersteund met vuur, rondemissen etc. etc. Genoeg te zien om er bij te zijn!

Live Stream

Op vakantie of wellicht toch liever thuis op de bank de Fight Cancer Night mee maken? Dat kan zeker. Tickets voor de live stream van de avond zijn binnenkort ook via de website verkrijgbaar.

Wie tegen wie?

Check onze website www.fightcancernight.nl. Daar vindt u onder de button info het actuele programma van die avonden met de gevechten.

Wilt u meer specifieke informatie? Stuur dan een e-mail naar info@fightcancernight.nl.

Organisatie Meijerijstad Fight Cancer Night

Last modified: 11 mei 2022

Comments are closed.