Website Boerdonk.nl vernieuwd

7 juni 2022

De afgelopen maanden is er achter de schermen gewerkt aan een nieuwe website voor Boerdonk. De website Boerdonk.nl is er voor iedereen in Boerdonk en daarbuiten. Er staat informatie op over Boerdonk, stichtingen en verenigingen, een agenda en daarnaast wordt de website gevuld met actuele nieuwsberichten.

Alle stichtingen en verenigingen in Boerdonk hebben de mogelijkheid om een eigen pagina op de website aan te maken. Deze pagina kan worden gevuld met informatie maar ook met foto’s en (te downloaden) bestanden. Ook bestaat de mogelijkheid om, als stichting of vereniging, de pagina zelf te beheren en er dus zelf dingen op te zetten.

Daarnaast is er een agendafunctie om Boerdonkse bijeenkomsten, evenementen en andere activiteiten in weer te geven.

Ten slotte bestaat de mogelijkheid om nieuwberichten te laten plaatsen op de website. Alle berichten die op een of andere manier gerelateerd zijn met Boerdonk worden gepubliceerd. Hiermee is de website dus de ideale plek om nieuws uit Boerdonk op de voet te volgen.

Voor alle bovenstaande mogelijkheden (een eigen pagina voor stichtingen en verenigingen, activiteiten in de agenda en nieuwsberichten) is er maar één voorwaarde: we vragen iedereen om de juiste informatie zelf aan te leveren. Dit kan door een e-mail te sturen naar de beheerder van de website, Rick van Zeeland, naar beheer@boerdonk.nl.

Last modified: 7 juni 2022

Comments are closed.