Opnieuw topbands op 3e editie Buffelrun Tribue Festival!

21 juni 2022

Boerdonk – Wie had dat ooit gedacht? 2 wereld bands in Boerdonk op 1 avond? Niemand natuurlijk. Toch wordt het ook in 2022 realiteit. 2 september 2022 komen 3 verschillende top Tribute bands naar Boerdonk ter ere van de 7e editie van de Buffelrun. The Rolling Stones, Golden Earring en Andre Hazes zullen dan optreden.

Om de 7e editie extra glans te geven zal op vrijdag 2 september 2022 vanaf 20.00 uur de 3e editie van het Buffelrun Tribute Festival plaats gaan vinden. En dat niet alleen. Er is een speciaal bier terras, een “hanging area” en 2 prachtige stages! Los daarvan nog een extra leuke verrassing.

Op de mainstages zullen die avond 3 Tribute Bands optreden. Inmiddels zijn The Rolling Stones, Golden Earring en Andre Hazes vastgelegd als Tribute bands

Komende weken zullen de bands zich voorstellen. Vandaag de eer aan de Golden Earring Tribute Band, De Bloody Buccaneers:

Deze band is met zo’n 200 optredens en 50 Earring krakers één van de meest populaire tributebands op de Nederlanse podia. De band is mateloos popular onder haar eigen fans en neemt ook steevast een grote groep fans mee. De videoclips van de Bloody Buccaneers zijn al ruim 100.000 keer bekeken op Social Media. Een van de allergrootste fans is voormalig Pinkpop baas (hij nam onlangs afscheid) Jan Smeets die de band op 3FM promoot en op zijn jubileumfeestje liet optreden!

Kortom, gezelligheid en gemoedelijkheid verzekerd tijdens het spelen van hits zoals “Twilight Zone”, “When the lady smiles” en natuurlijk milionseller “Radar Love”. Maar ook klassiekers als “Another 45miles”, “Back Home” en bijvoorbeeld “Long Blond Animal” zullen zeker niet ontbreken.

Zorg er dus voor dat je 2 september a.s. aanwezig bent. Zeker zijn van tickets? Ga naar www.buffelrun.nl en koop nu online je kaarten. In de voorverkoop kosten ze namelijk maar € 17,50 voor het hele festival. Er is géén kassaverkoop.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.buffelrun.nl.

Last modified: 5 juli 2022

Comments are closed.