BUFFELRUN EDITIE 2022 REEDS VOOR 76% UITVERKOCHT!

28 juni 2022

Boerdonk – Ruim 2 maanden voor het evenement gaat de Buffelrun als een speer. Er is een stormloop op de tickets ontstaan. Mensen zijn bang om dit jaar buiten de boot te vallen.

De recensies van de deelnemers zijn altijd laaiend. Het aantal sterren op Facebook is maar liefst 5 van de 5. Het feit dat in 2021 de Buffelrun een volledige make-over heeft ondergaan heeft er voor gezorgd dat de deelnemers nog sneller tickets zijn gaan kopen. Momenteel zijn al ruim 6000 ! tickets verkocht voor het complete feestweekend in september. Ongelooflijk maar waar en zeker ook iets om enorm trots op te zijn. Boerdonk staat weer op de kaart!

Niet alleen de deelnemers aan onze evenementen dat weekend kijken er naar uit. Wij als organisatie ook. Het hele terrein is weer grondig gerestyled met extra kermisattracties en zelfs een speciaal bier terras. Vervoer van en naar de verschillende zichtpunten (die zijn uitgebreid met meer en nieuwe obstakels) is weer volledig geregeld. Wil je met de TukTuk, met een echte leenscooter of gewoon gezellig in de huifkar? Alles kan en mag. Toegang voor bezoekers is gratis maar mocht jij nog willen deelnemen op zondag: wacht dan niet te lang. Wil je met een gezin een onvergetelijke dag beleven op zaterdag? Schrijf je dan in via www.buffelrun.nl. Plezier gegarandeerd!

Last modified: 5 juli 2022

Comments are closed.