Fighters 2021 ontmoeten Fighters 2022. Het niveau stijgt met de weken. Een heerlijk pittige les met oude herinneringen en nieuwe vooruitzichten.

28 juni 2022

Voorbereidingen 2022

Met de vakanties in het vooruitzicht nadert 3 september 2022 met rasse schreden. De eerste 5 maanden van voorbereidingen zitten er op. Tijd om de balans op te maken. Hoe kan dat beter dan kennis te maken met de deelnemers van de Fight Cancer Night 2021 en daarmee samen te trainen en te sparren.

Professionele begeleiding

De afgelopen maanden zijn de fighters onder begeleiding van Kickbokstrainer Dave Kiliaan 3x per week bezig geweest met trainen. Technieken werden eigen gemaakt, conditie werd verder opgebouwd en het niveau stijgt met de weken. Op initiatief van de deelnemers aan de Fight Cancer Night 2021 werd besloten om samen een pittige training op te zetten bij Meliani in Veghel. Een grote opkomst van oude en nieuwe deelnemers en bovenal een gezellige en informele sfeer. Ervaringen werden uitgewisseld tussen de deelnemers en dat verhoogde de spanning alleen maar meer onder onze fighters van 2022.

Kilo’s kwijt

Opvallend was ook dat de nieuwe boksers letterlijk al kilo’s kwijt waren en steeds beter in vorm beginnen te komen. Daar waar ze na de eerste trainingen nog naar adem stonden te happen stapten ze nu stukken frisser van de mat. Fysieke vooruitgang is ook al duidelijk bij de fighters en dat is ook één van de redenen natuurlijk om aan dit evenement mee te doen. Het belooft in elk geval weer een spectaculaire avond te worden. Natuurlijk werd afgesloten met een gezamenlijke groepsfoto.

Meer info?

Check onze website www.fightcancernight.nl. Daar vindt u alle informatie en een actueel overzicht van de deelnemers tot nu toe. Ook kunt u daar de deelnemers sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen voor Kika en Fight Cancer. Wilt u meer specifieke informatie? Stuur dan een e-mail naar info@fightcancernight.nl.

Organisatie Meijerijstad Fight Cancer Night

Last modified: 5 juli 2022

Comments are closed.