Opnieuw topbands op 3 editie Buffelrun Tribute Festival!

5 juli 2022

Boerdonk – Wie had dat ooit gedacht? 2 wereld bands in Boerdonk op 1 avond? Niemand natuurlijk. Toch wordt het ook in 2022 realiteit. 2 september 2022 komen 3 verschillende top Tribute bands naar Boerdonk ter ere van de 7e editie van de Buffelrun. The Rolling Stones, Golden Earring en Andre Hazes zullen dan optreden.

Om de 7e editie extra glans te geven zal op vrijdag 2 september 2022 vanaf 20.00 uur de 3e editie van het Buffelrun Tribute Festival plaats gaan vinden. En dat niet alleen. Er is een speciaal bier terras, een buitengebied met hangmatten en 2 prachtige stages! Het is een echt minifestival met naar verwachting ca 3000-4000 bezoekers. Hier wil je toch bij zijn?

Op de mainstages zullen die avond 3 Tribute Bands optreden. Inmiddels zijn The Rolling Stones, Golden Earring en Andre Hazes vastgelegd als Tribute bands

Komende weken zullen de bands zich voorstellen. Vandaag de eer aan de Italiaanse Rolling Stones Tribute Band, Sticky Fingers:

Het was in juli 2006 tijdens een Rolling Stones-concert in Milaan toen Stefano en Bardo elkaar tegen het lijf liepen. Sticky Fingers was geboren! De “Sticky Fingers” reproduceren de Rolling Stones-show getrouw tot in het laatste detail. Dankzij de perfecte timing van drummer Andrea Astori, de onmiskenbare groove van bassist Fabio Matelli, de unieke soundscape die de twee gitaristen Bardo en Matteo Acuto kunnen creëren, tot de bijna eindeloze energie van frontzanger Stefano Florenzano – dit alles maakt “Sticky Fingers” een echte referentie en een van de belangrijkste en beste Rolling Stones-tributebands ooit.

Een “Sticky Fingers”-optreden is nooit duidelijk en eenvoudig: Bardo is in staat om absoluut alle onmiskenbare geluiden van de King of Rock ‘n’ Roll Keith Richards te reproduceren in al zijn gepassioneerde tinten; Stefano Florenzano is simpelweg de personificatie van Mick Jagger: de bewegingen, de look, de bewegingen en outfits die Jagger sinds de jaren zestig kenmerken, worden één op één gereproduceerd door een echte podiumprofessional.

Zorg er dus voor dat je 2 september a.s. aanwezig bent. Zeker zijn van tickets? Ga naar www.buffelrun.nl en koop nu online je kaarten. In de voorverkoop kosten ze namelijk maar € 17,50 voor het hele festival. Er is géén kassaverkoop.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.buffelrun.nl.

Last modified: 5 juli 2022

Comments are closed.