DERDE TRIBUTE BAND ONTHULD VOOR BUFFELRUN TRIBUTE FESTIVAL!

25 juli 2022

Boerdonk – Na de Golden Earring, The Rolling Stones is het ouderwets tijd om af te sluiten met een groot feest. En wie anders dan de Andre Hazes Tribute Band is daarvoor geschikt? Niemand toch?

Genieten vanaf het Speciaal Bier Terras? Dat is geen optie bij deze afsluiter. Het belooft één groot feest te worden. Als vanouds. Geen enkel repertoire in Nederland is immers zo bekend en geliefd als dat van André Hazes. Jaren na zijn dood is deze nationale held nog steeds immens populair. Hele volksstammen draaien nog elke dag zijn albums en zingen zijn liederen. Wie kent niet ‘ Een beetje verliefd’, ‘De vlieger’, ‘De hoogste tijd’,  ‘Zij gelooft in mij’, ‘Ik leef m’n leven’, ‘Bloed zweet en tranen’ en al die andere prachtsongs van eigen bodem. Met tien nummers in de Top 2000 en meer dan 67 keer in de hitlijsten kunnen we nog steeds niet om de beste Nederlandse volkszanger aller tijden heen!

Om een eerbetoon aan Hazes te brengen, nemen 15 jaar na dato Nederlandse topmuzikanten met ervaring in o.a. diverse top Tributes (Toto, Queen, status Quo), de band Vandenberg, het begeleidingsorkest van Guus Meeuwis en de Hazes band zelf, u mee terug in de tijd. Onder de naam ‘EEN AVOND MET H6’ brengen zij onder aanvoering van hun innemende zanger/ frontman, wiens fantastische stemgeluid en timbre onwaarschijnlijk dicht in de buurt komt van dat van Hazes zelf, nog één keer de fameuze nummers van Andre voor het voetlicht. Dit wil geen enkele Hazes fan missen!!

U waant zich helemaal terug in de Amsterdam Arena van 2003. Het wordt net als toen een avond om samen te dansen, te zingen, te lachen, een traan te laten, te drinken en vooral om te genieten! U heeft met EEN AVOND MET H6 gegarandeerd plezier tijdens deze 3 editie van het Buffelrun Tribute Festival, waarbij, om de schor gezongen kelen te smeren, het bier ongetwijfeld rijkelijk zal vloeien.

Zorg er dus voor dat je 2 september a.s. aanwezig bent. Zeker zijn van tickets? Ga naar www.buffelrun.nl en koop nu online je kaarten. In de voorverkoop kosten ze namelijk maar € 17,50 voor het hele festival. Er is géén kassaverkoop.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.buffelrun.nl.

Last modified: 25 juli 2022

Comments are closed.