3e editie Boering Beach Ball Blast daverend succes!

22 augustus 2022

Boerdonk – Op 22 februari om 18.00 uur werd gestart met de inschrijvingen. Binnen 9 minuten schreven 48 teams zich in en zat de 3e editie ram- en ramvol. Afgelopen weekend streden deze teams opnieuw om de 1e prijs van BBBB zoals het in de volksmond inmiddels werd genoemd. Fake Taxi uit de Mortel ging opnieuw met de eer strijken.

Beach Ball Event in Boerdonk

Evenemententerrein ’t Weike werd vanaf woensdagavond omgetoverd tot een heus strand. Prachtig strandzand werd door de talloze vrijwilligers van de organisatie aangebracht op uitgerolde vrachtwagen zeilen. Vervolgens werden daar 4 volleybalvelden op gemaakt, een feestterrein ingericht, verlichting geplaatst en een groot mobiel ledscherm gebracht.

Poule en finalewedstrijden

Allereerst werd op vrijdag om 18 uur gestart met de eerste poulewedstrijden. Omstreeks 21 uur werd er afgesloten, konden de spelers gaan douchen om daarna tot in de late uurtjes lekker met elkaar te feesten op de beats van DJ Drace. Zaterdag vanaf 15 uur keerden de teams -sommige nog wat brak van de avond daarvoor- terug en werden de laatste poulewedstrijden afgerond waarna de finales konden starten. Uiteindelijk werd het een bijzonder spannende wedstrijd waarbij een team wat voor het eerst aanwezig was onder de naam Bier Club Bar Every Friday uit Boerdonk het op tegen Fake Taxi uit de Mortel. De ervaring maar vooral ook de lengte van het laatste team gaf de doorslag. Voor de 3e keer op rij ging de beker naar het team uit de Mortel. Voor de ogen van ca 700 toeschouwers ontvingen zij de prachtige gevulde beker om deze vervolgens samen leeg te drinken.

2e Feestavond

Nadat de wedstrijd Ajax-PSV was afgelopen kon gestart worden met de 2e feestavond. De van de Tilburgse Kermis overgekomen DJ Daan zorgde voor heerlijk opzwepende muziek waarop tot laat in de avond nog werd gedanst. Rond 01.00 uur vertrokken alle deelnemers en bezoekers weer rustig naar huis hoewel op een aantal plekken thuis in de omgeving van Boerdonk deelnemers nog aan het na evalueren waren.

Editie 2023?

Jazeker. Die gaat er komen. Naar alle waarschijnlijkheid in de periode net voor de vakanties gaan starten. De exacte datum is nog niet bekend maar volg onze socials. Zeker als je er bij wilt zijn om mee te doen. Het record van uitverkocht binnen 9 minuten zal in 2023 waarschijnlijk worden verbroken…

Last modified: 22 augustus 2022

Comments are closed.