Sporten bij Vrouwen van Nu Boerdonk

9 september 2022

Wil je na de vakantie het sporten weer oppakken maar weet je nog niet welke sport, dan is zumba of bootcamp misschien iets voor jou.

Door middel van 2 gratis proeflessen kan je kijken of het bij je past. De kosten zijn ongeveer € 5,00 per les, dit is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Een voorwaarde is wel dat je lid wordt van Vrouwen van Nu Boerdonk. Samen met de andere 135 leden kan je dan vrijblijvend deelnemen aan de overige activiteiten van Vrouwen van Nu.

Zumba

Elke dinsdag van 20.00 tot 21.00 uur in de gymzaal bij Den Hazenpot. Een uurtje volop bewegen op vlotte zumba muziek. De lessen worden verzorgd door Erica Nies, zumba-instructrice.

Bootcamp

Op vrijdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur wordt er bootcamples gegeven in de Kloostertuin achter de kerk, lekker sporten in de buitenlucht. De lessen worden verzorgd door Teun van Lith van Wilgentraining uit Erp.

Heb je zin om deel te nemen aan de proeflessen, geef je dan op via vrouwenvannu.boerdonk@gmail.com of neem contact op met Annemarie van den Tillaar, 06-14310311.

Last modified: 9 september 2022

Comments are closed.