Word jij de nieuwe kermiskoning(in) van Boerdonk?

16 september 2022

Van vrijdag 23 t/m maandag 26 september 2022 is het weer zover… kermis in Boerdonk.

Op zondag 25 september zal stichting Algemeen Boerdonks Belang (SABB) in samenwerking met zangkoor Imagine het jaarlijkse Kermiskoningsschieten organiseren. Dat betekent dat alle Boerdonkenaren weer kunnen strijden voor de titel: “Kermiskoning of Kermiskoningin van Boerdonk”. Wie zal het lukken om dit jaar te winnen?

Vanaf 10.30 is het terras geopend, waar jong en oud welkom is voor een hapje en een drankje. Om 11.00u is er een mis (let op, de tijd is gewijzigd ten opzichte van voorgaande jaren!). Tot 12.00 uur kunnen alle inwoners van 18 jaar en ouder uit de voormalige parochie Boerdonk zich inschrijven om met het geweer de vogel van zijn stok te schieten. Vervolgens wordt om 12.00u het kermiskoningsschieten officieel geopend door O.L. Vrouwe en Catharina Gilde uit Erp.

Zangkoor Imagine zorgt traditiegetrouw voor overheerlijke pannenkoeken en Tismarwadegewendbent zorgt voor gezellige muziek. Onder het genot van een hapje en drankje wordt de Kermiskoning 2022 rond de middag gekroond. Kinderen krijgen allen een kleurplaat thuis, wanneer ze deze voor 12u inleveren maken ze kans op een leuke prijs!

We hopen op prachtig weer en een goede opkomst van deelnemers en enthousiaste toeschouwers.

Tot ziens!

Stichting Algemeen Boerdonks Belang en zangkoor Imagine

Last modified: 16 september 2022

Comments are closed.