Fight Cancer Night komt in 2023 terug met alweer de 5e editie! Dat wil je toch niet missen?

28 september 2022

Wat houdt dit in?

Begin september vond de vierde editie plaats van de Fight Cancer Night in Boerdonk. Dit was een geweldig spektakel en een groot succes met zelfs een record opbrengst van € 80.000!

In 2023 komen we daarom terug met editie 5! Een echt lustrum dus! Een groot aantal deelnemers hebben zich al aangemeld of hebben interesse getoond. We zoeken ondernemers of afgevaardigden namens een onderneming die willen strijden tegen kanker en tegelijkertijd fitter willen worden. Iedereen heeft in zijn of haar omgeving wel eens hiermee te maken. Tegelijk zijn ondernemers ook vaak zo druk bezig met “ondernemen” dat ze te weinig tijd hebben om te werken aan hun fysieke gezondheid. Iets wat perfect wordt gecombineerd in dit evenement.

Wat gaan we dan doen?

We zoeken 12-16 deelnemers die vanaf begin 2023 samen, onder intensieve begeleiding, worden getraind in het (kick)boksen. Ervaring of niet, dat maakt niet uit. Op basis van ervaring/kwaliteit/gewicht wordt uiteindelijk je tegenstander bepaald. Gebokst wordt er natuurlijk in een echte boksring. Onder deskundige begeleiding!

Mag ik ook namens een bedrijf mee doen?

Ja, dat mag. Als je verbonden bent met een bedrijf en je bent zelf niet de echte ondernemer achter het bedrijf mag je worden afgevaardigd. Let wel: het bedrijf zelf moet er natuurlijk wel van weten en hier achter staan. Zij betaalt ook de factuur…

Wanneer is de grote finale?

De grote finale waarin zal gaan plaatsvinden is op zaterdag 26 augustus 2023. Met echte opkomstmuziek, opkomstdames, een ringarts, professionele jury, Jeroen Post weer als ringspreker en natuurlijk de bekendste scheidsrechter van Nederland Joop Ubeda! We gaan er weer een super avond van maken voor het goede doel.

Wat is het goede doel?

Ook dit jaar is er voor gekozen om Fight Cancer & Kika Kinderen Kankervrij te koppelen als goed doelen. Samen met alle deelnemers en bezoekers proberen we zoveel mogelijk geld op te halen hiervoor.

Meer info?

Interesse of vragen? Stuur een e-mail naar info@fightcancernight.nl. Wij beantwoorden deze dan graag.

Antoon Donkers

Organisatie Meijerijstad Fight Cancer Night

Last modified: 28 september 2022

Comments are closed.