Nieuwe kermiskoning in Boerdonk!

28 september 2022

Zondag 25 september jl. werd traditiegetrouw het koningsschieten in Boerdonk georganiseerd. Door Stichting Algemeen Boerdonks belang en het koor ´Imagine´ werd een gezellig ochtend op touw gezet. De dag begon met een mis in de St. Servatius kerk in Boerdonk. Hierna werd de ochtend officieel geopend met de traditionele vendelgroet van het Onze Lieve Vrouwe en Catharine Gilde. Mensen konden zich vervolgens inschrijven voor deelname aan het kermiskoningsschieten. 53 deelnemers waagden een poging om de Kermiskoning van 2022 te worden. Dit alles vond plaats onder het genot van een lekkere kop koffie en overheerlijke pannenkoeken. Met het prachtige zonnige weer, was er een flinke opkomst en ontstond er al snel een gezellige sfeer. Na een spannende, lange strijd tussen de deelnemers, werd eindelijk de vogel eraf geschoten. De eer ging uit naar Erwin van den Tillaar; hij mag het gehele jaar de eervolle titel van ´Kermiskoning 2022´ dragen. Het koningsschieten werd afgesloten met muziek van Tismarwadegewendbent en de kermis, waardoor de gezelligheid nog lang aanhield.

Stichting Algemeen Boerdonks Belang en het koor Imagine wil iedereen bedanken voor hun medewerking, in het bijzonder Tismarwadegewendbent en het Onze Lieve Vrouwe en Catharina Gilde. 

Last modified: 28 september 2022

Comments are closed.