Sinterklaas en zijn Pieten in Boerdonk

4 november 2022

Het is weer bijna zover… Sinterklaas komt naar Nederland! Natuurlijk worden ook de kinderen van Boerdonk door de Goedheiligman bezocht. Sinterklaas komt samen met zijn pieten op zondagmiddag 13 november naar Boerdonk. Om 14.00 uur wordt de Sint ontvangen bij het speeltuintje aan de Meester van Zutphenstraat, onder het genot van Sinterklaasliedjes die worden verzorgd door blaaskapel “Tismarwadegewendbent”. Vanaf het speeltuintje gaat de Sint richting Den Hazenpot, waar alle kinderen welkom zijn om er een gezellige middag van te maken. Met muziek, dans en pepernoten wordt het vast een groot feest! Wie weet hebben Sinterklaas en zijn pieten ook nog een leuk cadeautje bij zich voor de kinderen… Kinderen van 0 t/m 1 jaar kunnen hun middagdutje gerust doen; aan hen worden vanaf 15.30u de cadeautjes uitgedeeld.

Komen jullie ook op zondag de 13e kijken en genieten van een gezellige Sinterklaasmiddag?

Graag tot dan!

Last modified: 4 november 2022

Comments are closed.