Afsluiting brug Keldonk

14 november 2022

Van maandag 21 tot en met vrijdag 25 november wordt de brug over het kanaal bij Keldonk voor alle verkeer afgesloten. Ook voetgangers en fietsers worden via Veghel of Beek en Donk omgeleid.

De werkzaamheden

In opdracht van Rijkswaterstaat gaat Van Doorn Geldermalsen in week 47 asfaltwerkzaamheden uitvoeren aan de brug en de aanbruggen. Daarbij wordt de slijtlaag van het brugdek en het asfalt van de aanbruggen vervangen. In verband met deze werkzaamheden is de brug niet beschikbaar voor al het landverkeer, vrachtwagens, tractoren, auto’s, fietsers, bromfietsers en voetgangers, en is er een omleidingsroute ingesteld.

De afsluiting betreft:

  • Volledige afsluiting van 21 november 7:00 uur tot 25 november 2022 18:00 uur
  • De Erpse brug is voor al het landverkeer afgesloten. Het verkeer dient de ingestelde omleidingsroute te volgen. Ook voor fietsers en voetgangers is een omleiding ingesteld.
  • Hulp- en nooddiensten hebben vanwege de aard van de werkzaamheden geen doorgang over de brug en dienen de omleidingsroute te volgen.

Mogelijk kunnen de werkzaamheden door weersomstandigheden niet doorgaan. Er zal dan een andere uitvoeringsperiode gepland worden. Houd de website in de gaten.

Ventweg N279 ook afgesloten

Bovenop de afsluiting van de brug door Rijkswaterstaat, is vanuit Gemeente Meierijstad in dezelfde periode een afsluiting van de ventweg naast de N279 aangekondigd. Op de site Melvin is te zien dat er in de periode van 21 t/m 25 november een tijdelijke afsluiting van de VENTWEG naast de N279 (= omleidingsroute fietsers ivm brugafsluiting) komt ivm werkzaamheden aan de gasleiding die aldaar onder de weg door gaat.

Last modified: 14 november 2022

Comments are closed.