Grote opkomst bij intocht in Boerdonk

14 november 2022

Zondag 13 november jl. was het weer zover… Sinterklaas was, met zijn pieten, speciaal naar Boerdonk gekomen om de kinderen te begroeten. Onder het genot van muziek van blaaskapel “Tismarwadegewendbent” kwamen de pieten aangefietst. Niet veel later kwam ook sinterklaas met de huifkar aan. Vele kinderen en ouders wandelden samen met Sint en zijn pieten naar gemeenschapshuis Den Hazenpot. Buiten op het grasveld vond een touwtrekwedstrijd plaats tussen de pieten en de kinderen. De pieten hadden vorig jaar verloren en wilden revanche nemen, maar de kinderen lieten zich wederom niet kennen. Vervolgens kon ieder een plaatsje nemen in Den Hazenpot Daar konden kinderen van 0 jaar tot en met groep 8 van de basisschool de Sint een handje geven, dansen, zingen en pepernoten verzamelen. Ook nam de Sint uitgebreid de tijd om alle tekeningen te bekijken, die de Boerdonkse kinderen afgelopen week hadden gepost een de speciale Sintbrievenbus. Natuurlijk had de Sint voor alle kinderen ook nog een cadeautje bij. Hierna moest Sinterklaas Boerdonk helaas verlaten, want ook andere kinderen in Nederland wachtten vol verwachting…

De Boerdonkse kinderen die niet aanwezig konden zijn, kunnen hun cadeau tot 5 december ophalen bij Carola van Rossum aan de Kapelstraat 7 in Boerdonk.

Last modified: 14 november 2022

Comments are closed.