Boerdonk organiseert Winterfair op zaterdag 31 december

1 december 2022

Op oudejaarsdag, zaterdag 31 december, is er in Boerdonk een heuse Winterfair. Op die dag bakt Tismarwadegewendbent net als voorgaande jaren overheerlijke oliebollen op ’t Weike. Daarnaast wordt er gezorgd voor gezelligheid met live muziek en een vuurton. Ook zijn er diverse kraampjes met koopwaar en allerlei leuke activiteiten voor de jeugd.

De Winterfair wordt georganiseerd door Boerdonkse (niet commerciële) stichtingen en verenigingen.
Het is nog steeds mogelijk om in te schrijven en ook mee te doen. Alle ideeën zijn welkom! De organisatie zorgt (indien van toepassing) voor een marktkraam. Aanmelden kan via dorpsraad@boerdonk.nl, of spreek iemand van de werkgroep aan (Pieter Swinkels, Helmi van Asseldonk-van Rooij, Carlijn van den Tillaar, Inge van der Aa en Willem van Veghel).

Met de Winterfair heeft Boerdonk er weer een gezellig evenement bij voor jong en oud. De opbrengsten komen ten goede aan de nieuwe natuurspeeltuin en/of de eigen vereniging – maar het belangrijkste is om de inwoners van Boerdonk een leuke en gezellige dag te bezorgen.

Last modified: 1 december 2022

Comments are closed.