Veel belangstelling en brede afvaardiging uit dorpen rondom Boerdonk voor 5e editie Fight Cancer Night in 2023! We zoeken nog 1 vrouw en 2 mannen om in de ring te gaan.

1 december 2022

Wat is het voor evenement?

Tijdens de Fight Cancer Night strijden ondernemers of afgevaardigden namens een bedrijf samen tegen kanker. Hoe? Door samen de kickbokssport eigen te maken, door samen toe te leven naar het evenement op zaterdag 26 augustus 2023 en natuurlijk door samen zoveel mogelijk geld op te halen voor Kika en Fight Cancer!

Nu al enorm veel belangstelling!

Na de succesvolle 4e editie in 2022 stroomden de aanmeldingen binnen. Inmiddels hebben we 11 deelnemers maar waarvan een oneven aantal vrouwen. Omdat we het liefst met 14 deelnemers starten zoeken we daarom ook nog 2 mannen.

Deelnemers uit Uden, Heeswijk Dinther, Erp, Boerdonk, Boekel, Volkel, Zijtaart, Eerde etc. hebben zich al aangemeld. Maar liefst 8 mannen en 3 vrouwen in totaal. Vanaf februari worden zij samen, onder intensieve begeleiding, getraind in de technieken van het (kick)boksen. Mocht jij nog interesse hebben, meld je dan snel aan.

Waarom gekozen voor Kickboksen?

Je wordt enorm fit en bovendien is het niet alleen veilig maar ook super leuk om te doen. Veelzijdig en spannend. Maar zeker ook veilig! Je leert andere ondernemers kennen en leeft samen ook toe naar een ultieme climax. DE FINALE ! Op zaterdag 26 augustus 2023 zullen de boksers tegen elkaar in de ring staan tijdens een grote finale met echte opkomstmuziek, entertainment etc. Daarmee gaan ze letterlijk en figuurlijk het gevecht aan tegen kanker.

Wat is het goede doel?

Gekozen is om Kika Kinderen Kankervrij samen met Fight Cancer (KWF) te koppelen als goed doel. Samen met alle deelnemers en bezoekers proberen we die avond een zo groot mogelijke bijdrage te realiseren om kanker te wereld uit te slaan. In 2022 hadden we een super opbrengst van maar liefst € 80.000!

Meer info?

Check onze website www.fightcancernight.nl. Daar vindt u alle informatie. Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@fightcancernight.nl en geef uw telefoonnummer door. We bellen u dan snel om uw vragen te beantwoorden.

Organisatie Meijerijstad Fight Cancer Night

Last modified: 1 december 2022

Comments are closed.