2E EDITIE VAN HET BUFFELUPFESTIVAL GROEIT NAAR 4 PODIA IN 2023!

27 januari 2023

EEN COMPLEET PROGRAMMA VOOR JONG EN OUD ZORGT VOOR EEN UNIEKE SFEER. VAN EEN MAINSTAGE MET DJ’S TOT AAN LIVE COVERBANDS EN EEN NEDERLANDSTALIG FEESTCAFÉ. BUFFELUP IS HERE TO STAY!

Het festivalseizoen staat weer op het punt van beginnen. Tussen het geweld van de start van de kaartverkoop van de grote festivals valt zelfs de 2e editie van het BuffelUp Festival in Boerdonk nu al op. De kaartverkoop van de 2e editie van het BuffelUp Festival start op 1 februari 2023.

Een uitdaging?

Een festival organiseren in een dorp van ca 800 inwoners? CHALLENGE ACCEPTED! In 2022 trok de organisatie van de Buffelrun samen op met de jeugd uit Boerdonk en omstreken. In een paar maanden tijd werd een line-up geregeld en binnen 1 dag was de eerste editie van het BuffelUp Festival volledig uitverkocht. Toen nog in de combinatie met het Buffelrun Tribute Festival. In 2023 gaan beiden samen. Het concept van het Tribute Festival wordt daarmee los gelaten maar goede live bands komen hiervoor terug.

4 podia

Waren het in 2022 nog 2 podia, in 2023 wordt uitgebreid naar 4 area’s. Zo is er een Mainstage met vette DJ’s voor de jeugd vanaf 18 jaar. Een Livestage met super goede bands, een Silent Disco met maar liefst 3 verschillende muziekstijlen én een echt Nederlandstalig Feestcafé met een upcoming Party DJ en Nederlandstalige artiesten.

Line-Up: Feest DJ Ruud komt naar Boerdonk!

De komende periode wordt de line-up verder ingevuld en bekend gemaakt. Wel is er in elk geval al een megatopper vastgelegd in de persoon van Feest DJ Ruud! Deze mega bekende party DJ heeft de laatste jaren een indrukwekkende en ongeëvenaarde marathon afgefeest. Grote festivals en internationale podia ondervonden stuk voor stuk dezelfde magie en aantrekkingskracht. Bekend van Tomorrowland, Valtifest, Mysteryland, Concert at Sea, Zwarte Cross, Extrema Outdoor, Defqon, 538 Jingle Ball, Totally Summer en vele meer. Bezoekers van zijn clubtour werden gek gemaakt met een onmiskenbare en aanstekelijke energie. En nu is dan Boerdonk aan de beurt!

Betaalbare tickets én geen servicekosten!

Daar waar festivaltickets vaak duur zijn en het terrein groot en onoverzichtelijk onderscheidt BuffelUp festival zich juist door haar kleinschaligheid en compactheid. Maar vooral ook door de lage prijs. Voor slechts € 22,50 per ticket ben je verzekerd van een supervet festival met gave artiesten. BuffelUp festival begint 25 augustus 2023 om 17.00 uur. De kaartverkoop start woensdag 1 februari a.s. om exact 18.00 uur. Check www.buffelup.nl voor meer info.

Last modified: 27 januari 2023

Comments are closed.