Verkoop Buffelrun 2023 van start!

1 februari 2023

Boerdonk – Traditioneel start de kaartverkoop van de Buffelrun altijd in de 1e maandag van februari. Ook nu is er weer een grote vraag naar tickets voor de editie 2023. De kaartverkoop van de Buffelrun start daarom maandag 6 februari om 18:00.

FamilyBuffelrun en Buffelrun vloeien in elkaar

Vorig jaar waren de tickets voor de familierun op zaterdag en de buffelrun op zondag uitverkocht. Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor een andere opzet. De specifieke zaterdag voor de FamilyBuffelrun is vervallen. Beide dagen vloeien in elkaar over. Op zowel zaterdag als zondag is het mogelijk om te starten voor families met kinderen, jeugd en volwassenen (>16 jaar). Daarbij starten de lange afstanden als eerste.

Kalfjesrun

Voor het eerst in haar bestaan organiseert de Buffelrun nu ook een Kalfjesrun voor de jeugd vanaf 4 jaar. Hiervoor is het mogelijk duo tickets aan te schaffen voor slechts € 25,00. Een kind legt dan samen met 1 ouder een obstakelparcours af van 1,5 km. Grote plassen water worden uiteraard vermeden. Hoe leuk is het om op deze manier samen met je kind mee te doen aan de Buffelrun. En als aandenken krijgt het kind natuurlijk een echt finishshirt en krijgen beiden een medaille.

Veel vraag

Dit jaar alweer de achtste editie en elk jaar wordt er afgewisseld en is er ook op het start/finishterrein van alles te beleven. Ook dit jaar zullen de kaarten weer snel de deur uit gaan verwacht de organisatie.

Wil jij daarom zeker verzekerd zijn van kaartjes voor dit unieke evenement in 2023? Wacht dan niet te lang en verzamel je teamgenoten om mee te doen. De Buffelrun vindt dit jaar plaats op 26 en 27 augustus.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.buffelrun.nl.

Last modified: 1 februari 2023

Comments are closed.