Stimuleringsfonds toegankelijkheid

4 maart 2023

Gemeente Meierijstad wil dat iedereen kan meedoen, of je nu een lichamelijke of verstandelijke beperking hebt of niet. Alle inwoners moeten kunnen deelnemen aan het openbare leven: werken, leren, winkelen, sporten, etc. Om toegankelijkheid te stimuleren is een budget opgericht. Op dit budget kunt u als organisatie vereniging of bedrijf zonder winstoogmerk een beroep doen. Bijvoorbeeld voor het toegankelijk maken van een cultuurfestival, voorleesfunctie of voldoende kleurcontrast op een website, een cursus om beter om te gaan met deelnemers met autisme, een mindervalide toilet of een drempelplaat of automatische deuren bij een verenigingsgebouw.

Lees hier meer over in het onderstaande PDF document.

Last modified: 4 maart 2023

Comments are closed.