BUFFELRUN EDITIE 2023 REEDS VOOR 40% UITVERKOCHT!

12 maart 2023

Boerdonk – Binnen 1 maand na de start van de verkoop voor tickets van de Buffelrun blijken obstakelruns nog altijd populair. De verkoop loopt als een speer. Er is een stormloop op de tickets ontstaan. Mensen zijn blijkbaar bang om dit jaar buiten de boot te vallen.

De recensies van de deelnemers zijn altijd laaiend. Het aantal sterren op Facebook is maar liefst 5 van de 5. Het feit dat in 2021 de Buffelrun een volledige make-over heeft ondergaan heeft er voor gezorgd dat de deelnemers nog sneller tickets zijn gaan kopen. Momenteel zijn al ruim 3000 ! tickets verkocht voor het complete feestweekend in september. Ongelooflijk maar waar en zeker ook iets om enorm trots op te zijn. Boerdonk staat weer op de kaart!

Niet alleen de deelnemers aan onze evenementen dat weekend kijken er naar uit. Wij als organisatie ook. Het hele terrein is anders ingedeeld met extra kermisattracties en zelfs een heus reuzenrad. Vervoer van en naar de verschillende zichtpunten (die zijn uitgebreid met meer en nieuwe obstakels) is weer georganiseerd. Wil je met de TukTuk of gewoon gezellig in de huifkar? Alles kan en mag. Toegang voor bezoekers is gratis maar mocht jij nog willen deelnemen op zaterdag of zondag: wacht dan niet te lang. Op beiden dagen kun je nu als volwassen of als gezin (vanaf 4 jaar is deelname mogelijk) starten. Is de keuze gemaakt? Schrijf je dan in via www.buffelrun.nl. Plezier gegarandeerd!

Last modified: 12 maart 2023

Comments are closed.