Boerdonks Biljartkampioenschap Libre

29 maart 2023

Van 11 april tot en met 14 april 2023 vindt in Den Hazenpot te Boerdonk het Boerdonks biljartkampioenschap libre plaats. Deelname hieraan is alleen mogelijk voor inwoners van Boerdonk vanaf 16 jaar. De kosten voor deelname bedragen € 5,-. De winnaar van het toernooi, mag deelnemen aan de Supercup. Een toernooi met alle biljartkampioenen uit de kerkdorpen van de gemeente Meierijstad en wordt dit jaar gehouden in onze eigen Hazenpot.

Hoewel biljarten voornamelijk door mannen wordt beoefend, zijn ook de Boerdonkse dames natuurlijk van harte uitgenodigd om deel te nemen. AL DENK JE DAT JE HELEMAAL NIET KUNT BILJARTEN, DAN NOG MAG JE MEEDOEN, WANT HET GAAT OOK OM DE GEZELLIGHEID. En wie weet, is biljarten WEL jouw sport!

Bij uw eerste deelname vragen wij u naar uw gemiddelde (indien bekend). Tevens dient u aan te geven of u in de gelegenheid bent om ‘s-middags, ‘s-avonds dan wel op beide tijdstippen te spelen.

Opgave is mogelijk tot en met 2 april, bij Theo Donkers Mr. v Zutphenstraat 7, Tel: 0492 468485,

email-adres tcadonkers@kpnmail.nl of bij Erwin v.d. Tillaar Hospesstraatje 6, tel 06 3842 9090 email-adres evdtillaar@ziggo.nl door onderstaand strookje in te leveren. Zie onderaan dit nieuwsbericht voor het word document die u kan uitprinten.

Naam : …………………………. Adres: ……………………………………..

Tel: ………………………… Gemiddelde, indien bekend: .……………………..

Tel: 06 ………………………… Email Adres: ……………………………………..

Ik kan spelen smiddags/ s avonds / beide

DRINGENDE OPROEP:

Onze Boerdonkse biljartverenigingen “De Molen” en “ Krijt op Tijd” blijven op zoek naar nieuwe leden. Heb jij zin om te leren biljarten en wekelijks te spelen, kom dan gerust een keer langs. Vraag ook je vrienden of je buurman om mee te gaan. Biljartvereniging De Molen speelt iedere dinsdag van ± 19.30 tot 23.00 uur. Krijt op Tijd iedere dinsdag en donderdag van ± 13.00 tot 17.00 uur. Beide verenigingen zijn gehuisvest in Den Hazenpot. Door deelname aan het Boerdonks biljartkampioenschap libre, kun je alvast de sfeer proeven.

Last modified: 29 maart 2023

Comments are closed.