Koningsfeest in Boerdonk!

12 april 2023

27 april a.s. viert Nederland Koningsdag. Dit laten we in Boerdonk natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Stichting Algemeen Boerdonks Belang en ’t Hart van Bourdonck organiseren een gezellig programma voor jong en oud.

Ochtendprogramma

Het programma start om 9.00 uur met de “Rollende Oranje Parade”. Alle kinderen zijn van harte uitgenodigd om een parcours door Boerdonk af te leggen met versierde fietsen, skelters, skateboards en ander rollend materiaal. Uiteraard zijn ouders, familieleden, gedecoreerden en alle andere belangstellenden welkom om de kinderen enthousiast toe te juichen. De start en finish van de Rollende Oranje Parade is bij gemeenschapshuis Den Hazenpot. Na de parade wordt voor alle kinderen t/m 8 vanaf 9.30u een fantastisch spellencircuit uitgezet. Met een variatie aan leuke, actieve spelletjes zullen de kinderen zich uitstekend vermaken! Speciaal voor de allerkleinsten is er een hoek ingericht, met o.a. een springkussen en een grabbelton! Van 11.00 uur tot 12.00 uur sluit clown Loeffie de ochtend af met een te gekke goochelshow.

Middagprogramma

Na het grote succes van vorig jaar, wordt er ook dit jaar een Jeu des Boules toernooi georganiseerd op ’t Weike! De middag start om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur. Durf jij alleen of met een team de strijd aan? Je kunt je opgeven tot en met 23 april, de kosten zijn €1,- per persoon. Let op: vol = vol. Tevens zijn er die middag kubb spellen aanwezig en staan er twee luchtkussens voor de kinderen. Voor een lekkere kop koffie of een speciaal biertje kun je terecht op het terras bij ’t Hart.

Avondprogramma

Wil je de dag helemaal in Koningsstijl afsluiten? Kom dan naar de Oergezellige Hollandse avond bij ’t Hart van Bourdonck!

We hopen op een grote opkomst! Om Boerdonk een feestelijke uitstraling te geven, hopen we dat iedereen om 8.30 uur de vlag uithangt.

Stichting Algemeen Boerdonks Belang en ’t Hart van Bourdonck

Last modified: 12 april 2023

Comments are closed.