Voorbereidingen Fight Cancer Night 2022 in volle gang!

28 april 2023

Een gezamenlijke bootcamp op een heerlijke zondagochtend zorgt voor grote opkomst bij LifeStyleCenter Laarbeek in Beek en Donk

Voorbereidingen 2023

Nu de zomer nadert begint het te kriebelen. Het vertrouwen neemt toe en dat werd ook uitgestraald tijdens de zondagochtendtraining op 23 april jl. Ruim een half uur van te voren waren de eerste deelnemers al aanwezig klaar om samen aan de slag te gaan tijdens een gezamenlijke bootcamp. Een andere training dan de gebruikelijk kickbokstraining op zondag. Locatie: Bootcampterrein van LifeStyle Center Laarbeek in Beek en Donk.

Professionele begeleiding

Onder bezielende (bege)leiding van Mitchel, werkzaam als bootcampinstructeur werden de deelnemers aan de 5e editie van de Fight Cancer Night op het terrein ruim 90 minuten onder handen genomen. Nagenoeg iedereen was aanwezig en heeft genoten van de Jumping Jacks, Jump Squads, Cross Jumps etc. Een intensieve training op een heerlijke zondagochtend die voor de nodige zweetdruppels zorgden.

Afwisseling en kilo’s kwijt

Nadat de boksers vanaf februari serieus met de voorbereiding zijn begonnen was dit een welkome afwisseling. Zeker niet minder inspannend maar juist ook om op een andere manier je spieren te trainen en conditie te testen. Fysieke vooruitgang is al duidelijk bij de boksers en dat is ook één van de redenen natuurlijk om aan dit evenement mee te doen. Los daarvan beginnen de meeste kilo’s er ook gewoon letterlijk af te vallen met een gewichtsverlies van maar liefst 12 kilo bij één van de fighters 2023. En dat met nog 4 maanden voor de boeg!

Meer info?

Check onze website www.fightcancernight.nl. Daar vindt u alle informatie en een actueel overzicht van de deelnemers tot nu toe. Ook kunt u daar de deelnemers sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen voor Kika en Fight Cancer. Wilt u meer specifieke informatie? Stuur dan een e-mail naar info@fightcancernight.nl.

Organisatie Meijerijstad Fight Cancer Night

Last modified: 28 april 2023

Comments are closed.