Gezellige Koningsdag in Boerdonk

11 mei 2023

Koningsdag zit er weer op. En wat was het weer gezellig! De dag werd feestelijk geopend, samen met de gedecoreerden en een afvaardiging van B&W. Hierna startte de “Rollende Parade”: alle kinderen mochten hun fiets, skelter, step of ander rollend materiaal versieren en door de straten van Boerdonk racen. De mooiste, origineelste en grappigste fiets werd beloond met een prijs. Hierna werden allerlei koningsspelletjes georganiseerd. Met een variatie aan leuke, actieve spelletjes konden de kinderen zich uitstekend vermaken! Voor de allerkleinsten werd er een speciale hoek ingericht, met o.a. een grabbelton en springkussen. Vertier voor iedereen! De ochtend werd afgesloten met een goochelshow door Clown Loeffie. Onder het genot van een lekkere kop koffie of thee konden ouders en andere belangstellenden gezellig kletsen, genieten van de gezellige drukte en het mooie weer.

Last modified: 11 mei 2023

Comments are closed.