BUFFELUP FESTIVAL VOOR JONG EN OUD!

23 mei 2023

Boerdonk – De 2e editie van het BuffelUp festival staat gepland voor 25 augustus 2023. Het wordt één groot feest voor iedereen van 18 jaar en ouder. Live bands, een feestcafé met bekende artiesten, goede DJ’s en een Silent Disco! Ben je 18 of 68? Er is genoeg te beleven voor iedereen.

LIVE STAGE: TAWNY BROTHERS

Op het live stage van het BuffelUp festival zullen die avond 3 bands optreden. Een optreden wat je zeker niet mag missen is dat van de Tawny Brothers! Gewapend met Southern Rock, Blues, Americana & Country halen de Tawny Brothers nostalgische sferen en gerijpte muziek naar het podium. Een band met covers van de Eagles, Eric Clapton, CCR etc. Gedreven door een berg plezier maken ze sinds mensenheugenis muziek met elkaar en vanaf 2018 onder de naam Tawny Brothers. Een jonge band met een bak ervaring!

FEESTCAFÉ DE BUFFEL: ZANGER KAFKE

Het Feestcafé de Buffel is iets wat je van binnen gezien moet hebben. Maar zeker ook mee gemaakt. Onze feest DJ Vince maakt er één groot feest van en zeker als helemaal uit Drunen zanger Kafke op komt treden. Met zijn Brabantse tongval en Up-tempo Nederlandstalige feestnummers zal het dak er zeker af vliegen. Kortom, iets wat je mee moet maken.

MAINSTAGE: BUFFALO ARENA

Hoe gaaf is dat de local DJ Vivah het festival mag openen. Bij de jongeren uit de regio is hij zeker geen onbekende en vanaf 17.00 uur zal hij iedereen mee nemen vanaf het vernieuwde podium in zijn feestnummers. Een uitstekende mogelijkheid om alle aanwezigen als upcoming talent te laten zien dat Vivah in staat is er een echt feest van te maken van geweldige kwaliteit.

Kortom, zorg er dus voor dat je 25 augustus a.s. aanwezig bent. Zeker zijn van tickets? Ga naar www.buffelup.nl en koop nu online je kaarten. In de voorverkoop kosten ze namelijk maar € 22,50 voor het hele festival.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.buffelup.nl.

Last modified: 23 mei 2023

Comments are closed.