BUFFELRUN START SAMENWERKING MET FIGHT CANCER!

10 juni 2023

Boerdonk – Editie 2023 staat weer bol van de verrassingen. Niet alleen in het parcours en in de obstakels maar Fight Cancer (onderdeel van KWF) gaat de samenwerking met de Buffelrun aan.

Niet iedereen in Nederland is bekend met Fight Cancer. Maar wist jij dat ze – als onderdeel van KWF – ontzettend veel sportieve activiteiten ontplooien en steunen. Hoe gaaf is het dan dat ze in Nederland de samenwerking zijn aangegaan met de Buffelrun In Boerdonk!

Op 17 juni a.s. is er een mogelijkheid om in een speciaal startvak tickets te kopen. Het startvak van 11.45 is voor de volwassenen speciaal geselecteerd voor iedereen van 16 jaar en ouder die niet alleen een sportieve uitdaging aan wil gaan maar ook zich wil inzetten om geld op te halen in de strijd tegen kanker. Koop je namelijk in dat startvak een ticket dan zul je vanuit Fight Cancer ook een link ontvangen om een actiepagina te maken. Via die actiepagina -die je volledig zelf kunt beheren – kun je dan familie/vrienden/collega’s en andere bekenden oproepen om jou te steunen bij je uitdaging. Een donatie per kilometer, voor je tijd of als je de volledig 12 km uitloopt? Het maakt natuurlijk niet uit. Elke euro die je gedoneerd krijgt op je actiepagina gaat rechtstreeks naar Fight Cancer. En dat is nog niet alles! Voor elk verkocht ticket maken wij als organisatie € 5,00 over aan Fight Cancer. Hoe tof is dat?

Dus wil jij een goed doel combineren met een uitdaging? Zorg dan dat je op 17 juni a.s. om exact 18.00 uur via de website www.buffelrun.nl tickets koopt. Je hebt dan nog ruim 2 maanden om zoveel mogelijk geld op te halen. De winnaar krijgt bovendien voor editie 2024 ook nog eens een gratis ticket.

Plezier en een goed gevoel gegarandeerd!

Last modified: 10 juni 2023

Comments are closed.