BUFFELUP FESTIVAL VOOR JONG EN OUD!

10 juni 2023

Boerdonk – De 2e editie van het BuffelUp festival staat gepland voor 25 augustus 2023. Het wordt één groot feest voor iedereen van 18 jaar en ouder. Live bands, een feestcafé met bekende artiesten, goede DJ’s en een Silent Disco! Ben je 18 of 68? Er is genoeg te beleven voor iedereen.

LIVE STAGE: THE GLAMROCKS

Ze stonden al op o.a. Paaspop, Zwarte Cross, Festyland, Alle Remmen Los etc. Dit jaar staan ze op het live stage van het BuffelUp festival. De Glamrocks staan bekend om hun energieke en dynamische live-optredens, waarbij het publiek wordt meegenomen op een muzikale reis door de tijd. De band speelt nummers van legendarische artiesten als David Bowie, Queen, Alice Cooper, Mud, The Sweet, Gary Glitter, Slade, T.Rex etc. etc. Hun optredens zijn dan ook altijd een feestje en de band weet keer op keer het publiek te verrassen en te vermaken.

FEESTCAFÉ DE BUFFEL: DJ VINCE SMIX

Het Feestcafé de Buffel is iets wat je van binnen gezien moet hebben. Maar zeker ook hebben mee gemaakt. DJ Vince Smix uit het nabijgelegen Berlicum is voor vele geen onbekende. Hij maakt wekelijks feest op het Stratumseind bij MillerTime maar ook in feestkroegen in Den Bosch en Tilburg. Recent zette Vince zelfs nog de zaak op stelten bij Paaspop en 7th Sunday. Kortom, iets wat je mee moet maken.

MAINSTAGE BUFFALO ARENA: DANSADO & DE FEESTMEESTER

Wie echt wil weten wat FEEST is krijgt het dringende advies om de show van Dansado & de Feestmeester bij te wonen in de Buffalo Arena. Deze heren zitten vol ongekende energie, vrolijke tunes en nemen een vrachtwagen vol confetti mee zodat iedere locatie omgetoverd wordt tot een feestelijk strijdtoneel.

Hoog tijd om het meesterschap van deze knotsgekke Brabanders te ontdekken!

Kortom, zorg er dus voor dat je 25 augustus a.s. aanwezig bent. Zeker zijn van tickets? Ga naar www.buffelup.nl en koop nu online je kaarten. In de voorverkoop kosten ze namelijk maar € 22,50 voor het hele festival.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.buffelup.nl.

Last modified: 10 juni 2023

Comments are closed.