Boerdonk is klaar voor de zomer!

1 juli 2023

Ieder jaar organiseert Stichting Algemeen Boerdonks Belang leuke zomeractiviteiten. Met de zomer weer voor de deur, willen we het programma voor de komende maanden graag bekend maken.

  • Fietstocht: na het succes van eerdere jaren, staat er ook dit jaar weer een mooie fietstocht op het programma. Deze vindt plaats op zondagmiddag 9 juli . Er is een korte route van ±15 km, waar ook jonge kinderen aan kunnen deelnemen. Daarnaast is er een langere route van ±30 km. Beide fietstochten starten vanaf het schoolplein in Boerdonk, tussen 13.00u en 13.30u.
  • Theater: laat je betoveren door een prachtige theatervoorstelling “De zere neus” in het openluchttheater in Handel! De voorstelling vindt plaats op vrijdagavond 14 juli om 21.00u, met speciale lichteffecten in het donker.
  • Nostalgische kermis: op maandagmiddag 17 juli wordt speciaal voor de Boerdonkse kinderen (deelname onder begeleiding van een volwassene) een uitstap naar de Boerenbondsmuseum in Gemert georganiseerd, waar de nostalgische kermis plaatsvindt. Vertrek is om 13.15u, vervoer heen en terug wordt geregeld.
  • Pretpark: een dag vol topattracties! Alle Boerdonkenaren worden uitgenodigd om op zaterdag 2 september mee te gaan met het jaarlijkse uitstapje naar een pretpark, dit jaar Bobbejaanland! Vertrek is om 8.30u, vervoer heen en terug wordt geregeld.

Alle Boerdonkenaren krijgen een folder met meer informatie. Heeft u geen folder ontvangen, heeft u vragen of wilt u zich opgeven voor een activiteit? Stuur dan een e-mail naar boerdonksbelang@live.nl.

Stichting Algemeen Boerdonks Belang wenst u een fijne zomer toe, hopelijk zien we elkaar bij (één van) de zomeractiviteiten!

Last modified: 1 juli 2023

Comments are closed.