Toekomstvisie voor bedrijven, organisaties en instellingen

1 juli 2023

Informatie vooraf

Hoe moet Meierijstad er volgens jou uitzien in 2035? Hoe wonen en werken we in Meierijstad? Hoe leren en zorgen we in 2035? En hoe ontspannen we ons in de toekomst? Heb jij hier ideeën over of vind je bepaalde dingen heel belangrijk? Doe dan mee met de Toekomstvisie! Met deze visie kunnen we straks aan iedereen laten zien hoe Meierijstad zich wil ontwikkelen richting 2035. Dat is handig bij het maken van nieuwe plannen; én bij het nemen van belangrijke beslissingen over jouw woon- en leefomgeving.

De Toekomstvisie maken we in vier fases: Dromen, Denken, Durven en Doen. We zijn nu in fase 1, Dromen. Daarin kan iedereen, dus ook jij, ons laten weten wat een ideaal toekomstbeeld voor Meierijstad is. Meedromen kun je bijvoorbeeld via de toekomstexpeditie die in álle kernen van Meierijstad komt. Maar ook via een korte online vragenlijst of de tekenwedstrijd. Meedromen kan tot 3 juli 2023.

Daarna gaan we dieper nadenken over alle ingeleverde droombeelden. We kijken dan ook naar belangrijke trends en ontwikkelingen binnen en buiten Meierijstad. In de fases Durven en Doen maken we keuzes en bedenken de stappen om het toekomstbeeld te bereiken. Zo werken we samen aan een duidelijke, haalbare en herkenbare Toekomstvisie voor Meierijstad in 2035!

Droom jij ook mee?!

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten en kan via de website: www.meierijstad.nl/vragenlijst.

Last modified: 1 juli 2023

Comments are closed.