BUFFELUP FESTIVAL VOOR JONG EN OUD!

17 juli 2023

Boerdonk – De 2e editie van het BuffelUp festival staat gepland voor 25 augustus 2023. Het wordt één groot feest voor iedereen van 18 jaar en ouder. Live bands, een feestcafé met bekende artiesten, goede DJ’s en een Silent Disco! Ben je 18 of 68? Er is genoeg te beleven voor iedereen.

LIVE STAGE: THE BENTLEYS

Vijf podiumbeesten in pak, drie stijlvolle ladies, dansend en zingend; Dat zijn The Bentleys. Kom mee terug in de tijd. Die zwoele nachtclub in New York, die Rock & Roll Danehall, de zomerse velden van Woodstock, Beatles mania en stoere Stones. The Bentleys spelen de grootste hits uit de 50’s en 60’s. Allemaal onvergetelijke classics die nu nog altijd uit de radio knallen en de dansvloer vol krijgen. Met de authentieke sound met verbluffende samenhang, met gouden glitterjurken, strakke pakken, opwaaiende zomerjurken en de sfeer van de Summer of Love. De Bentleys zetten een ware feelgood show neer, met de sound van toen en de attitude van nu.

FEESTCAFÉ DE BUFFEL: DJANGO WAGNER

Er zijn artiesten die in het bezit zijn van een mooie, warme zangstem. Er zijn ook artiesten die met heel veel gevoel kunnen zingen, zij verstaan de kunst om emotie toe te voegen. Django Wagner combineert al 10 jaar het beste van deze twee werelden. Django Wagner groeide op in een echte muzikale zigeunerfamilie, het zingen zit hem vroeg in zijn bloed. Iedereen kent toch zijn bekende nummers als Kali, Vanaf vandaag, Mooie blauwe ogen, In ons café etc. etc. Ben er op tijd bij want Feestcafé de Buffel gaat uit zijn voegen barsten!

MAINSTAGE BUFFALO ARENA: SAM HOFMAN

Sam Hofman is als 27-jarige Nederlander de opkomende ster van het land. Hij zette zijn eerste stappen in de publiciteit in het programma Hollands Next Top Model en werkte een tijdje als professioneel model. Maar Sams ambities reikten verder. Hij ging DJén, een passie die hij sinds zijn jeugd heeft gehad en trekt nu volle tenten en zalen door héél Nederland. Party Flock noemde hem onlangs, een van de beste Allround DJ’s van Nederland. Een groter compliment kun je niet krijgen.

Kortom, zorg er dus voor dat je 25 augustus a.s. aanwezig bent. Zeker zijn van tickets? Ga naar www.buffelup.nl en koop nu online je kaarten. In de voorverkoop kosten ze namelijk maar € 22,50 voor het hele festival.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.buffelup.nl.

Last modified: 17 juli 2023

Comments are closed.