Mega opbrengst voor 5e editie Fight Cancer Night!

1 september 2023

Wat een spektakel. Een kickboksgala in de open lucht maar in een fantastische ambiance op een nieuw terrein. Maar bovenal een gemoedelijke sfeer. De 5e Fight Cancer Night werd een gigantisch succes.

Deelnemers moesten ruim een half jaar wachten voor ze de ring in konden stappen voor de 5e editie van de Fight Cancer Night. Maar het was het wachten meer dan waard! Om exact 19.30 uur ging het terrein open en binnen een mum van tijd stroomde het terrein vol. Spandoeken met passen teksten, speciaal voor de boksers ontworpen sjawls, vlaggetjes, complete partypoppers etc. werden gebruikt. Na de openingsfilm nam ringspreker Jeroen Post het woord en kon de avond starten.

Onder de begeleiding van Jeroen werden de Fighters van 2023 de boksring in geloodst. Elk onder begeleiding van zijn of haar eigen opkomstfilm en muziek. 3 rondes van exact 1,5 minuut stonden op het programma. Na de generale repetitie op donderdag steeg de spanning met de minuut voor de deelnemers. Maar met een supergave opkomst met veel special effects voor een uitzinnig publiek was dat ook wel te begrijpen. De 16 deelnemers gingen vervolgens ook vol voor de winst. Opgehitst door de trainers en het publiek. Een geweldig schouwspel.

Na afloop waren de meningen van zowel publiek als deelnemers dan ook unaniem. Een supermooie ervaring om nooit meer te vergeten voor de deelnemers. De opkomst, de adrenaline en de strijd, het publiek, geweldig. En het publiek? Zij hebben zich tot in de late uurtjes nog vermaakt en gaven aan volgend jaar zeker weer terug te komen.

Maar de echte klapper kwam nog op het moment dat de opbrengst bekend werd gemaakt. Met een eindbedrag van € 66.000 was de avond compleet. Ongelooflijk. Dat iedereen enthousiast was bleek ook wel uit het feit dat de eerste aanmeldingen voor de 6e editie al weer binnen komen.

Wilt u meer informatie? Of wilt u zich al aanmelden voor de volgende editie in 2024? Stuur dan een e-mail naar info@fightcancernight.nl.

Organisatie Fight Cancer Night

Last modified: 1 september 2023

Comments are closed.