Word jij de nieuwe kermiskoning(in) van Boerdonk? 

12 september 2023

Van vrijdag 22 t/m maandag 25 september 2023 is het weer zover… kermis in Boerdonk.  

Op zondag 24 september zal stichting Algemeen Boerdonks Belang (SABB) in samenwerking met zangkoor Imagine het jaarlijkse Kermiskoningsschieten organiseren. Dat betekent dat alle Boerdonkenaren weer kunnen strijden voor de titel: “Kermiskoning of Kermiskoningin van Boerdonk”. Wie zal het lukken om dit jaar te winnen? Wie kan de winnaar van vorig jaar, Erwin van de Tillaart, verslaan?

Vanaf 10.30u is het terras geopend, waar jong en oud welkom is voor een hapje en een drankje. Om 11.00u wordt het kermiskoningsschieten geopend door O.L. Vrouwe en Catharina Gilde uit Erp.  Zij verzorgen een rondgang door de straten van Boerdonk, hierna volgt een veldelgroet aan Boerdonk. Om 11.30u zal ’t Gilde het kermiskoningsschieten officieel starten.

Tot 11.30u kunnen alle inwoners van 18 jaar en ouder uit de voormalige parochie Boerdonk zich inschrijven om met het geweer de vogel van zijn stok te schieten. Kinderen krijgen allen een kleurplaat thuis, wanneer ze deze voor 11.30u inleveren, maken ze kans op een leuke prijs! 

Zangkoor Imagine zorgt traditiegetrouw voor overheerlijke pannenkoeken en Tismarwadegewendbent zorgt voor gezellige muziek. Onder het genot van een hapje en drankje wordt de Kermiskoning 2023 rond de middag gekroond.

We hopen op prachtig weer en een goede opkomst van deelnemers en enthousiaste toeschouwers. 

Tot ziens! 

Stichting Algemeen Boerdonks Belang en zangkoor Imagine 

Last modified: 12 september 2023

Comments are closed.