ORGANISATIES SLAAN HANDEN INEEN: BOERDONK WEER SFEERVOL VERLICHT DE KOMENDE MAANDEN

27 november 2023

De laatste jaren al vaker traditie maar ook telkens ook weer in een andere vorm. Maar ook dit jaar heeft Boerdonk weer een sfeervol verlicht centrum. Na een verduurzamingslag voor de verlichting aan de lantaarnpalen in 2022 bleek toch dat de sfeergedachte wat minder werd. Gekscherend liepen inwoners van Boerdonk in de avond door de straat met zonnebrillen op.

Een aantal verenigingen/stichtingen sloegen daarom financieel de handen ineen. Nieuwe ledslangen werden aangeschaft. Afgelopen zaterdag kwamen een 10-tal vrijwilligers bijeen om deze ledslangen te monteren en op te hangen. Dat niet alleen. Ook de kerstboom werd weer volledig opgetuigd. En natuurlijk werd ons gemeenschapshuis Den Hazenpot ook weer sfeervol in het licht gezet.

Kortom, het is altijd gezellig in Boerdonk. Zelfs tijdens de winterperiode. Kom anders gerust een kijkje nemen.

Last modified: 27 november 2023

Comments are closed.