Voorbereidingen Fight Cancer Night 2024 zijn gestart. De 18 deelnemers hebben op zondag 21 januari kennis gemaakt met elkaar, de trainers en de kickbokssport!

23 januari 2024

Wat is het voor evenement?

De Fight Cancer Night is een evenement waarin ondernemers of deelnemers namens een bedrijf samen strijden tegen kanker. Ook dit jaar is het streven om zoveel mogelijk geld op te halen voor Kika & Fight Cancer. De hoge opbrengsten van de laatste jaren zijn daarin een mooie uitdaging voor alle deelnemers.

Zoeken jullie nog boksers?

Helaas. Er zijn 18 deelnemers en daarmee zitten we tjokvol. We hebben zelfs al een aantal geïnteresseerden helaas teleur moeten stellen. Met 14 mannelijke deelnemers en 4 vrouwen hebben we ook een zeer gevarieerd gezelschap van boksers. Kortom, ook dit jaar belooft de Fight Cancer Night een groot spektakel te worden op vrijdag 16 augustus 2024.

Wie doen er mee?

De fighters komen uit verschillende dorpen in de omstreken. Zo hebben we deelnemers uit Boekel, Heeswijk-Dinther, Lieshout, Mariahout, Erp, Keldonk, Boerdonk, Uden etc. Duidelijk is dat de bekendheid van het evenement daarmee jaarlijks flink toeneemt. Maar zeker zo mooi ook om een gemêleerd gezelschap uit de omliggende dorpen rondom Boerdonk te zien.

Meer info?

Check onze website www.fightcancernight.nl. Daar vindt u alle informatie en een overzicht van de deelnemers. Vanzelfsprekend kunt u daar ook de fighters steunen met een donatie aan Kika of Fight Cancer.

Organisatie Meijerijstad Fight Cancer Night

Foto: Fotografie Bas Ulehake

Last modified: 23 januari 2024

Comments are closed.