Boerdonks Biljartkampioenschap Libre

8 april 2024

Op maandag 6 mei, woensdag 8 en 15 mei en donderdag 16 mei 2024 vindt in Den Hazenpot te Boerdonk het Boerdonks biljartkampioenschap libre plaats. De finales zijn op donderdag 16 mei. De wedstrijden worden ’s-avonds vanaf 19.00 uur gespeeld. Deelname hieraan is alleen mogelijk voor inwoners van Boerdonk vanaf 16 jaar. De kosten voor deelname bedragen € 5,-.

De winnaar van het toernooi, mag deelnemen aan de Supercup. Een toernooi met alle biljartkampioenen uit de kerkdorpen van de gemeente Meierijstad en wordt dit jaar gehouden in Erp.

Hoewel biljarten voornamelijk door mannen wordt beoefend, zijn ook de Boerdonkse dames natuurlijk van harte uitgenodigd om deel te nemen.

AL DENK JE DAT JE HELEMAAL NIET KUNT BILJARTEN, DAN NOG MAG JE MEEDOEN, WANT HET GAAT OOK OM DE GEZELLIGHEID. En wie weet, is biljarten WEL jouw sport!

Bij uw eerste deelname vragen wij u naar uw gemiddelde (indien bekend).

Opgave is mogelijk tot en met 27 april,

bij Theo Donkers Mr. v Zutphenstraat 7, tel. 06 2045 2087, email-adres theotinydonkers47@gmail.com

of bij Erwin v.d. Tillaar Hospesstraatje 6, tel 06 3842 9090 email-adres erwinvdtillaar@gmail.com,

door onderstaand strookje in te leveren.

Naam : …………………………. Adres: ……………………………………..

Tel: ………………………… Gemiddelde, indien bekend: .……………………..

Tel: 06 ………………………… Emailadres: ……………………………………..

DRINGENDE OPROEP:

Onze Boerdonkse biljartverenigingen “De Molen” en “ Krijt op Tijd” blijven op zoek naar nieuwe leden. Heb jij zin om te leren biljarten en wekelijks te spelen, kom dan gerust een keer langs. Vraag ook je vrienden of je buurman om mee te gaan. Biljartvereniging De Molen speelt iedere dinsdag van ± 19.30 tot 23.00 uur. Krijt op Tijd iedere dinsdag en donderdag van ± 13.00 tot 17.00 uur. Beide verenigingen zijn gehuisvest in gemeenschapshuis Den Hazenpot in Boerdonk. Door deelname aan het Boerdonks biljartkampioenschap libre, kun je alvast de sfeer proeven.

Last modified: 8 april 2024

Comments are closed.