OPNIEUW RUN OP TICKETS BUFFELRUN.

13 mei 2024

Boerdonk – Eind februari werd gestart met de kaartverkoop van de Buffelrun 2024. Net als voorgaande jaren blijkt de Buffelrun nog altijd enorm populair. De eerste 10! startvakken zijn al vol. Tot en met 6 mei hebben zich al ruim 3000 deelnemers ingeschreven en voor de 6 km op zaterdag en zondag zijn er nog slechts enkele tickets beschikbaar.

Voorzitter Ton Kanters; “Het blijft nog altijd moeilijk om te geloven, maar toch ook weer niet. We blijven ons onderscheiden door een totaal beleving. Honderden vrijwilligers helpen mee om de Buffelrun tot een succces te maken. De combi met de Fight Cancer Night op vrijdagavond en het BuffelUp festival op zaterdag werkt nog steeds heel goed, De waardering die we krijgen van bezoekers en deelnemers is gigantisch mooi. Het leeft ook echt.

Wil jij nog samen met je collega’s, vrienden, familie, buurtgenoten een super gezellige middag beleven? Wacht dan niet te lang en schrijf je in via www.buffelrun.nl. Plezier gegarandeerd. Toegang voor bezoekers is gratis.

Last modified: 13 mei 2024

Comments are closed.