BUFFELRUN BREIDT STARTVAKKEN 6 KM UIT DOOR GROTE VRAAG PER 20 JUNI A.S.!

18 juni 2024

Boerdonk – Ruim 2 maanden voor de start van de Buffelrun is het al dringen voor tickets. Zeker voor de startvakken van de Bravehearts ofwel beter bekend als het 6 km parcours. Die zijn al enkele weken uitverkocht. Tijd voor aktie.

Ook in 2023 was de 6 km enorm populair onder zowel jongeren als ouderen. Ook toen waren deze startvakken snel uitverkocht. Daarom werd het aantal startvakken = starttijden in 2024 uitgebreid. Maar ook nu was er een enorme vraag en zijn de startvakken al enige tijd helemaal vol. Dagelijks kwamen bij de organisatie toch nog vragen binnen of er nog plek was of dat men op een wachtlijst kon worden geplaatst. Op beide vragen moest de organisatie van de Buffelrun helaas “nee” verkopen. Alles zat volledig vol en een wachtlijst was er niet.

Na intern overleg is daarom besloten om per 20 juni a.s. de startvakken te vergroten. Geen extra starttijd maar wel meer mensen die tegelijkertijd starten. Omdat er na de 6 km een pauze was ingelast moet dat organisatorisch ook geen problemen opleveren voor de doorstroming in het parcours. Daarom, mocht je nog tickets willen voor één van de starttijden op zaterdag 17 of zondag 18 augustus? Zorg dan dat je om 18.00 uur inlogt op www.buffelrun.nl. Wacht ook niet te lang, de uitbreiding is natuurlijk niet onbeperkt en ook nu is de verwachting dat alles weer snel vol zal lopen gezien de grote vraag.

Ook meedoen op een andere starttijd is nog mogelijk maar ook die worden steeds voller. In zijn totaliteit is de Buffelrun nu al voor 83% uitverkocht! Wacht daarom niet te lang. Op beiden dagen kun je nu als volwassen of als gezin (vanaf 4 jaar is deelname mogelijk) starten. Is de keuze gemaakt? Schrijf je dan snel in via de website. Plezier gegarandeerd!

Last modified: 18 juni 2024

Comments are closed.